Новата година чука на вратата! И докато някои я чакат с

...
Новата година чука на вратата! И докато някои я чакат с
Коментари Харесай

Три зодии минават през ада през 2023 година

Новата година чука на вратата! И до момента в който някои я чакат с вяра животът им да се промени към по-добро, други се притесняват, че тя ще им донесе единствено нова порция проблеми.

И са прави, тъй като годината на Черния заек несъмнено ще е ужасяваща за представителите на три зодиакални знака. Според астроложката и психолоог Анна Гусева за тях това ще е една от най-лошите години в живота им!

Ето кои представители на зодиакалния кръг ще броят с неспокойствие дните до края на 2023 година съгласно специалистката: 

Лъв 

През 2023 година в живота на Лъвовете ще има повече въпроси, в сравнение с отговори. Първата половина на идната година ще бъде изключително сложна. За да не се изгубят и да не се отклонят от пътя, тези представители на огнената буря ще би трябвало да се научат да устояват на всички провокации на Съдбата, пише jenata.blitz.bg.

Няма да е лесна година, само че въздействието на Юпитер в Овен през първите месеци ще даде на хората от тази зодия сила и увереност да се оправят с всички неволи. През април Сатурн ще премине в Риби и Лъвовете ще почувстват леко облекчение.

През втората половина на годината са евентуални нови срещи, една от които може да прерасне в освен това.

" Бъдете доста деликатни с финансите, откажете се от необмислени и ненужните разноски. Това няма да е елементарно, но умението да се сдържате ще е един от най-важните уроци на 2023-а ", споделя Гусева.

Стрелец

През 2023 година Стрелците ще би трябвало да се приспособяват към доста неща. Това важи за всичко: от кариерата до фамилните връзки. Особено сложен ще бъде интервалът от април, когато тези огнени хора ще почувстват, че силите ги напущат. 

Необходимостта да се подчиняват на разпоредбите ще провокира обезверено недоумение у Стрелците. В тези моменти би трябвало да проявят самообладание. В края на пътя ще ги чака обективна премия.

Бизнесът, изключително през първата половина на годината, ще донесе положителни облаги, а лятото ще бъде изключително сполучливо в любовно и сантиментално отношение.

" Не забравяйте, че обратно на общоприетата фраза, оцелява не най-силният, а този, който се приспособява най-добре към изменящите се условия. Ще се наложи да покажете цялата си еластичност и способност да правите компромиси ", споделя експертката.

Риби

Някои се опасяват от хаоса, несигурността и незнайното, само че не и Рибите. Въпреки това през 2023 година обстановката може да стане прекомерно непредсказуема даже за тези представители на водната буря.

Въпреки че във финансов проект втората половина на годината ще бъде изключително сполучлива, те би трябвало да внимават с разноските и вложенията.  

" Каква ще се окаже в последна сметка годината за вас, сполучлива или несполучлива, ще зависи директно от това какъв брой добре можете да плувате в " мътни води ". Обърнете особено внимание на здравето и равнището на сила, релаксирайте по-често измежду природата: това ще ви зареди и възвърне. Слушайте тялото си! ", съветва Анна Гусева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР